Martin Tidén

martin tidenGrundlægger af metoden Emotionel Integration og har siden mange år arbejdet som psykoterapeut, underviser og supervisor for individuelle og grupper, i Danmark og internationalt

Martin er uddannet psykoterapeut (Mpf) og Civiløkonom med speciale i organisationsteori. Han har tidligere været leder af Institute for Life Energy i Europa, hvor han også har været hovedlærer indenfor kropspsykoterapi og kommunikation. Han var initiativtager til og i mange år leder af Danmarks første danse- og bevægelsesterapeutiske uddannelse. Han har også arbejdet som organisationskonsulent og som supervisor for ledelses- og personalegrupper.

Martin har gennem årene engageret sig nationalt og internationalt, blandt andet som formand for forum for Kropspsykoterapeutiske uddannelser i EABP (European Association for Body Psychotherapy), og som bestyrelsesmedlem i Psykoterapeutforeningen i Danmark.

Martin tilbyder terapeutiske timer og forløb i Emotionel Integration (emotionsfokuseret psykoterapi), uddannelser og foredrag. Hvis du er interesseret og vil have mere info om dette, så send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 40218810. Adressen er: Århusgade 2, 2100 Kbh Ø.